Türkiye Trafik Güvenliği ve Psikoteknik Değerlendirme Merkezleri Derneği

MİSYON

Ülkemizde yaşanan trafik sorunlarını ortadan kaldırma, trafikte bir kültür oluşmasına katkı sağlama ve dolayısı ile Trafik güvenliğinin hayat kalitemizi etkileyen bir faktör olduğu anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürmektir.

VİZYON

Sektörümüzde yaşanan aksaklıkları, yapılması gerekenleri meslektaşlarımız ile yapacağımız istişare toplantıları ve sürekli aktif kalarak bilgi alışverişi sayesinde bu alanda hep önde ve en iyi olmanın yollarını aramaktır. Dernek çatısı altında bir araya geldiğimiz meslektaşlarımız için sektöre öncülük edebilecek seviyeye ulaşmak bakış açımızı oluşturmaktadır. Aynı zamanda hedefimize ulaşmak için alanımızla ilgili ulusal ve uluslararası gelişmeleri takip ederek güncelliğimizi korumanın vizyonumuzu genişleteceğini düşünüyoruz.